Om oss

colleagues-giving-fist-bump-min

Vår historia

Vår historia börjar för två år sedan, där vår VD, lockad av sin innovationslust, skapade företaget Kuban Speglar, sin första verkstad där han började tillverka de prototyper som vi idag känner som våra produkter. De tillverkades på en parkering utanför ett köpcentrum och idag Vi är stolta över att kunna säga att vi har några av de mest innovativa verkstäderna för tillverkning av LED-speglar i Europa.

Attraheras av att designa en produkt som är helt kundanpassad, där kunderna kan designa sina speglar efter de mått och med de funktioner de vill ha och få en produkt som uppfyller våra högsta kvalitetskrav.

Vi har den senaste maskinparken speciellt framtagen för att kunna klargöra all efterfrågan på produkter som vi har inom och utanför Sverige och på mycket kort tid, det är en av fördelarna med vår affärsmodell gentemot konkurrenterna.

Vad vi erbjuder?

Vi erbjuder helt kundanpassade produkter med mer än 2 500 produktvarianter. Vi arbetar för att öka upp till 5 000 varianter under det kommande året genom att implementera teknik som uppfyller kraven för:
✔ miljövänlig
✔ Lång varaktighet
✔ 100% återvinningsbar

Varför lita på oss?

Vi har idag ett säljnätverk i nästan hela Europa, vi har samarbeten med många bygg- och renoveringsföretag. Vi når mer än femhundratusen nöjda kunder med våra produkter, vi hade en 100% tillväxt förra året med avseende på vår försäljning, vi vet vad våra kunders krav är och vi ser fram emot att ge våra kunder en otrolig shoppingupplevelse.

Contact Us

Telefon: +46739676746
ledspeglar@kuban.se

Hallvägen 32 12162 Johanneshov, Stockholm, Sweden 

Updating…
  • Inga produkter i varukorgen.