Monteringsanvisning

Markera platsen där spegeln ska gå.

Centrera den över handfatet i badrummet och gör några märken med en permanent markör. Välj platsen väl: borra inte på svaga punkter i plattsättningen som fogarna eller i plattornas mellanrum. Ibland, vid plattsättning, fördelas limcementen inte bra och det finns luftfickor under bitarna. Borrar du där är det mycket troligt att plattan spricker. Knacka med knogarna för att se till att det inte låter ihåligt.

Gör hålen i vägge.

Använd en mittstans och hammare, gör ett hack över spetsen du ska borra. Med detta får du bitsen att vila på den där lilla fördjupningen och inte glida när du använder borren. Du behöver två punkter bakom spegeln som gör att du kan hänga den. Det rekommenderas att avståndet mellan dem är cirka 6 centimeter från toppen och på varje sida.

Introducera trika i väggen

Placera trika och slå försiktigt med en gummihammare, eller om inte det, placera ett träblock mellan blocket och hammaren, för att förhindra att hammaren slår direkt på brickan och går sönder den, blocket måste vara i jämnhöjd med Wall.

Gör de elektriska anslutningarna.

För att göra detta måste du ta ner spegeln. Koppla av den allmänna ljusströmbrytaren. Dra lätt av kablarna som kommer ut från väggen och sätt in dem i terminalerna på spegeln. Om du behöver det, be någon som hjälper dig att hålla i spegeln medan du gör den elektriska anslutningen.

Besök oss

Om du har några frågor angående montering av speglarna kan du skriva till vårt formulär så svarar vi inom 1-2 arbetsdagar.

Chatta online

Om du behöver snabbare och mer personlig hjälp kan du skriva till livechatten som finns på ikonen i högra hörnet på sidan, där är vårt team alltid online, våra öppettider är:
måndag-fredag ​​kl8 - kl18

Tack för ditt köp

    Updating…
    • Inga produkter i varukorgen.